Wandelen

NL
 

Wandelen

U kunt deze routes hier downloaden en bekijken of u vraagt een uitdraai van de route bij de receptie.

wandelroute 1: Lengte ongeveer 3 kilometer. Aard van de route door het bos en lang bosrand. Grotendeels over zand- en bospaden met een paar vragen.

wandelroute bolletje-pijltje: Even iets anders dan de gewone wandelroutes. u krijgt namelijk geen beschrijving mee maar tekeningen voor elk pad dat u tegen komt. U staat op het punt van het bolletje en moet de kant van het pijltje uit. Lengte 3,7 KM en dat is ongeveer 50 minuten wandelen. 

Schaapskooi wandeling:  Afstand: 6 km, 5 km of 4 km Aard van de tocht: over onverharde paden en wegen door bos; rondwandeling

Engelse werk wandeling: afstand ruim 6 km; niet geschikt met kleine loslopende kinderen ivm autoverkeer en sloten langs het pad.

Fotowandeltocht: Met behulp van een aantal foto's vindt u uw route door het bos heen. Duur van deze wandeltocht is ongeveer 1 uur.

Landgoederen route: afstand 8.5 kilometer of 15 kilometer. In de gemeente Dalfsen vindt u schitterende landgoederen, landhuizen en kastelen. Bij onderstaande routes komt u langs een aantal van deze parels van Dalfsen.